25 september 2008

StripSter naar De Stripdagen in Houten

Komend weekend, op zaterdag 27 en zondag 28 september worden weer De Stripdagen in Houten gehouden. StripSter zal daar ook bij zijn, en hoe!
Met een geheel vernieuwde stand (P.Saiko belooft ons een "piratenlook") en een grote groep enthousiaste tekenaars nodigen we iedereen uit om naar de Stripboekenbeurs te gaan en ons op te zoeken voor een babbel, een tekening en vertier.
De volgende tekenaars zullen bij StripSter aanschuiven: P.Saiko (za en zo), Waldo van Gheluwe (za en zo), Hansha (za) en Mark van den Anker & Michael Eitjes (za).
En deze tekenaars komen allemaal op zondag de boel voltekenen: Ralph Krebbers, John Erkelens (van Jop), Femke Schaars, Timmy Schelhaas, Hallie Lama, Nico Schuurman (van Rongo), Ming Ong en Thijs Broers.
Mark van den Anker & Michael Eitjes zullen weer Vinnie & Matthijs verzoekstripjes maken, in Haarlem hadden ze daar veel succes mee! Voor het laatste nieuws omtrent StripSter in Houten verzoeken we je op het StripSter Forum te kijken bij de topic StripSter in Houten 27/28 september.
Je kunt het programmaboek van De Stripdagen downloaden als PDF bestand. Kijk dan op pagina 20/21 op de plattegrond, StripSter heeft daar standnummer 71. Tot ziens in Houten! (RS)

Geen opmerkingen: