03 januari 2007

MYX nr 10 - Storm nummer - december 2006

Eind december is MYX nr 10 uitgekomen, met een cover van Romano en Jorg de Vos, de nieuwe tekenaars van Storm. Klik op de cover voor een veel groter formaat. Vanaf dit nummer kun je het nieuwe Storm verhaal lezen, De navel van de dubbele god. Om dit Storm-nummer compleet te maken, staan er interviews in (door mij...) met Storm-uitgever Rob van Bavel, Martin Lodewijk, Romano en Jorg. En als klap op de vuurpijl is ook het tekenwerk van de grote Don Lawrence zelf vertegenwoordigt. Verder zijn er maar liefst 16 pagina's te lezen van het nieuwe avonturenverhaal Hauteville House, de complete strip Luxley, en grappen en grollen van onder andere Lectrr's Hara Kiwi, Koen Hottentot's Schnuurt, Kim's Esther Verkest, en Pieter Hogenbirk's Pagina monologen. Het Stripdagboek is deze keer verzorgd door Roel Venderbosch. Veel leesplezier. MYX is los verkrijgbaar bij de stripwinkels, of te bestellen via redactie@myxmag.nl Abonneren kan ook.
Kijk ook op de MYX website: http://myxmag.com

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het stripblad Myx bereikt een nieuw dieptepunt met deze miserabele poging Don Lawrence te kopieeren. Alsof een amateur met een handycam een remake maakt van de starwars triologie.

Om te kotsen!

Anoniem zei

Storm is niet anatomisch goed getekend, en dat kun je niet verhullen met leren bandjes hier en granaatkokertjes daar.
Jammer dat het niet beter is dan Don Lawrence, want dan pas mag je je een Storm-tekenaar noemen.
Misschien groeit ie in zijn rol.
Waarom oude paden bewandelen, welke magie wens je daarin te ontdekken?
Geldkloppers.
Storm is dood, leve storm!

Robin Schouten zei

Als je je echte naam eerst eens durft te posten, Anonymous, dan zou ik je pas een vent vinden. Maar nu ben je voor mij niets meer dan een zure azijnpisser die zo nodig zijn gal moet spuwen. Lafbek!

Ik vind in ieder geval dat Romano en Jorg de Vos een goede start hebben gemaakt met het nieuwe Storm verhaal. Zij verdienen elke support en aanmoediging om te groeien in hun rol. Niets dan hulde voor deze twee getalenteerde tekenaars!
Don Lawrence zou in zijn nopjes zijn geweest met zijn opvolgers, dat weet ik heel zeker. Anders had ook Lis, de weduwe van Don, nooit of te nimmer haar toestemming gegeven om Storm door Jorg en Romano voort te laten zetten. En Martin Lodewijk, de scenarist van Storm, idem dito.

Storm gaat een mooie toekomst tegemoet.