27 februari 2007

MYX nr 41 - februari 2007

Het februarinummer (nr 41) van MYX is zojuist verschenen, en is goed ontvangen tijdens de stripbeurs in Rijswijk, het afgelopen weekeinde. Klik op de cover voor een groter formaat.

De duistere cover van nr 41 is vervaardigd door Minck Oosterveer, met ook in dit nummer de eerste 8 pagina's van zijn nieuwe vervolgstripstrip Trunk - De onbekende soldaat, op scenario van Willem Ritstier. Deze keer zijn er maar 4 pagina's van Storm - De navel van de dubbele god maar daarom niet minder mooi. Met 14 pagina's van Hauteville House - Zelda besluiten we dit bijzondere vervolgverhaal.

Paul Hoogma maakt zijn debuut in MYX met een humoristisch verhaal van Hocklack de Barbaar. En van niemand anders dan Thé Tjong Khing kun je het complete stripverhaal Ontspoord lezen, dat speciaal voor MYX is ingekleurd. Ook is er een uitgebreid artikel over het werk van Khing, met daarbij prachtige illustraties.

Natuurlijk zijn alle vaste MYX-strips weer van de partij, zoals Bunbun van Mattt Baay, De Pagina Monologen van Pieter Hogenbirk, Freddy van Shellac, Hara Kiwi van Lectrr, Esther Verkest van Kim Duchateau, Suvaal van Erwin Suvaal en Schnuurt van Koen Hottentot. Het Stripdagboek is getekend door de jonge Vlaming Brecht Evens. Veel leesplezier.

MYX kun je los kopen in de betere stripwinkel, of bestellen via: redactie@myxmag.nl
Abonneren kan ook.
Kijk ook op de MYX website: http://myxmag.com

Geen opmerkingen: