05 juni 2008

Stripster op Grote Markt in Haarlem - 7 & 8 juni

Komend weekend, 7 & 8 juni worden weer de Stripdagen in Haarlem gehouden. Kijk op de website: http://www.stripdagenhaarlem.nl/
Stripster is er ook, met een kraam op de Grote Markt.
Eerdere berichten (op het Stripster forum) dat Stripster op het Klokhuisplein zou staan kloppen niet meer. Begin juni kreeg Stripster een andere locatie toegewezen, op de Grote Markt dus.
Bij Stripster kun je dit weekend de volgende tekenaars aan het werk zien: Wouter Diesveld beide dagen, Mark van den Anker & Michael Eitjes (die live Vinnie & Matthijs stripjes gaan maken!) op zaterdag, Peter Scheffer op zaterdag, Thijs Broers op zondag en Steven van Dyck komt beide dagen.

Waarschijnlijk komen NK Striptekenen winnaars Ming Ong en Emma Ringelberg ook nog even langs, hopelijk lang genoeg om een mopje mee te tekenen!

De tekening hierboven is van Steven Van Dyck, die hij recentelijk maakte als cover voor Stripster. Klik erop voor een groter formaat.

Over http://www.stripster.nl/ zelf: de Stripster website heeft er de afgelopen dagen uitgelegen. Normaal gesproken zou Stripster begin volgende week weer terug online moeten zijn! Misschien vrijdag 6 juni al. Hou het in de gaten.

Geen opmerkingen: