23 september 2009

StripSter naar Stripdagen 2009 (26 & 27 september)


De vorige stripbeurzen was de stripwebsite StripSter met een hele meute tekenaars aanwezig, en tijdens De Stripdagen in Houten, op 26 en 27 september aanstaande, is dat ook zo.
Voor zaterdag 26 september schuiven bij de stand aan: Ineke Koene, Hansha, Remco van den Hout, J.Kippers, Yvonne Vetjens, Waldo van Gheluwe, Geinz en André van Buuren.
Op zondag 27 september is de StripSter-bezetting gericht op de tekenaars van het NK Striptekenen: Timmy Schelhaas, Sophie Slaats, Florien Born, Alana v.d. Berg, Femke Schaars plus 'oude rotten' Remco van den Hout en Ralph Krebbers.
J.Kippers neemt zijn album Klapstuk Comics # 1 mee. En Waldo van Gheluwe hoopt dat zijn gloednieuwe album Eridu - De lichtbrenger op tijd af is om bij StripSter te kunnen signeren. Vanaf komend weekend wordt het verhaal op deze site gepubliceerd.
Remco van den Hout (zie afbeelding) gaat meedoen met de Space expositie van De Stripdagen. Bij StripSter is een poster te koop van een van zijn werken. André van Buuren zal een paar van zijn schilderijen en tekeningen meetorsen om te verkopen en/of te ruilen.
De StripSter stand (met nr. 87) is te vinden in de Hans G. Kresse zaal. Bekijk een plattegrond op deze weblog beneden dit bericht.
De Stripdagen - Expo Houten (v/h Euretco) - Meidoornkade 24 - 3992 AE Houten (nl)

Geen opmerkingen: