23 november 2009

André van Buuren - Nieuwe boeken


StripSter-tekenaar André van Buuren, die momenteel de vervolgstrip Duk Deny publiceert, heeft in eigen beheer 2 fraaie boeken samengesteld. Het gaat om 'Voeten op de bank en andere tekeningen' met veertig digitaal bewerkte potlodtekeningen, die zijn getekend en geschreven in 2006-2007.
Het tweede boek heeft de titel 'Maar voor de rest valt hij wel mee...' (zie afbeelding, klik erop voor groter formaat) en daarin staan digitaal bewerkte potlood- of pentekeningen die veelal eerder, voorzien van een onderschrift, op StripSter zijn gepubliceerd. Beide boeken bevatten 24 pagina's in hardcover met neutraal linnen omslag, en zijn van een voortreffelijke (foto)kwaliteit.
André verkoopt beide boeken ook in verschillende mogelijkheden: met een echte ets (zolang de voorraad strekt) naar keuze, voor € 50,- . Boek 1 of 2 (gesigneerd) vergezeld van één van de ongeveer 40 originele potloodtekening op ongeveer A4 die zijn gebruikt in boek 1 voor € 95,- . Boek 1 of 2 (gesigneerd) vergezeld van een echte pentekening, zwart/wit, slechts 10 exemplaren, naar keuze voor € 125,-.
Om de (pen)tekeningen te bekijken kun je het beste een afspraak maken voor een - zeer aan te bevelen - atelierbezoek. Stuur André dan even een e-mail. Alleen een boek zonder prent of ets kan natuurlijk ook: dat is € 35,- inclusief verzendkosten. Kijk voor meer info en beeldmateriaal uit de boeken op de website van André van Buuren: www.andrevanbuuren.nl
Het is sowieso een flinke aanrader om André's website eens te bezoeken, want er staan veel mooie schilderijen van hem op die vaak ook te koop zijn.

Geen opmerkingen: