26 augustus 2008

StripSter naar Brabants Stripspektakel - Valkenswaard

Komend weekend is het zover en wordt weer een van de grootste en gezelligste stripbeurzen van de Benelux gehouden: het Brabants Stripspektakel in Valkenswaard, op zaterdag 30 en zondag 31 augustus.
Er is 560 meter aan stands met alles wat maar denkbaar is op het gebied van strips, beide dagen een veiling, vele aanwezige stripauteurs uit binnen- en buitenland en zien diverse nieuwe uitgaven het levenslicht, waaronder Jerom albums, een speciale luxe Suske en Wiske en luxe Urbanus.
StripSter zal beide dagen aanwezig zijn met een stand en tekenaars, met Steven van Dyck (zie de pagina hierboven), P.Saiko, Jean Deras, Geinz en Thijs Broers. Kijk voor meer info op het Forum bij 'StripSter in Valkenswaard - 30/31 augustus': http://www.stripster.nl/
Klik op de Interstrip-pagina van Steven van Dyck voor een groter formaat.
Het 23ste Brabants Stripspektakel is beide dagen van 10 tot 17 uur te bezoeken in Sportcentrum Valkencourt. Voor elke bezoeker ligt er een gratis striptas klaar. De entree bedraagt € 3,50 en kinderen tot 1,50 meter betalen slechts € 2,00. Ga voor meer info naar http://www.stripspektakel.nl/.

Geen opmerkingen: