20 juli 2009

Plots Stripmagazine viert tiende nummer


Het Vlaamse Plots Stripmagazine brengt haar 10de nummer uit, met een prachtige cover van Randall C. die voor de gelegenheid in een blinkend plastieken jasje is gestoken. En in plaats van 84 pagina’s strip en artikels zijn het er dit keer maar liefst 148 geworden!
Klik op de cover voor een groter formaat.
Plots zag zich wel genoodzaakt om de coverprijs eenmalig op te trekken tot 10 euro, maar dat is nog steeds weinig geld voor zoveel moois uit Vlaanderen. Vanaf aankomende week ligt Plots nr. 10 in de stripwinkels.
Op vrijdag 24 juli presenteert Plots haar tiende nummer vanaf 20u in café ’t Volkshuis (L’heure de l’apero, Sleepstraat 33, 9000 te Gent) onder het geven van een gratis vat! Daarmee worden die paar extra euro's alweer nuttig omgezet.
Een voorproefje van Plots Stripmagazine nr. 10 kun je bekijken via deze link.
Voor wie een leuke strip of interessant (strip)artikel in petto heeft: de deadline voor Plots nr. 11 (verschijnt half oktober) is eind juli. Dat is ook de deadline voor inzendingen voor De Plastieken Plunk, de wedstrijd voor korte stripverhalen die Plots samen met Pulp Deluxe organiseren. Meer info daarover op deze pagina.
Inzendingen voor Plots of De Plastieken Plunk mogen gemaild worden naar info@plotstrips.com (Peter Moerenhout) of op CD-rom verzonden worden naar: Plots Stripmagazine, Belfortstraat 43, 9000 Gent (België). (RS)

Geen opmerkingen: