23 september 2010

StripSter op Stripdagen met InterStrip album

Het InterStrip 5 album Onder de kleuren van de nacht is klaar voor De Stripdagen, komend weekend (25 & 26 september) in Houten. StripSter heeft een stand op de smallpressbeurs, waar het album gepresenteerd en verkocht zal worden. Ook ligt daar te koop: Kazoo #1 van Michel den Hamer, met strips voor o.a. StripSter.
Om het InterStrip album te signeren en de juiste vibe te creeëren zijn de volgende StripSter tekenaars aanwezig: Hans Verbeek (za en zo), Martin van der Schuijt (za), Ralph Krebbers (zo), Hansha (za, en altijd goed voor de vibe), Steven van Dyck (zo, maar niet in Mickey-Mousepak), Remco van den Hout (za), Rob Eikenaar (za), Nico Schuurman (za) en tekenares MaCo (za).
Kom dus langs voor een gezellig praatje, een plaatje en als je StripSter goed gezind bent: koop een InterStrip album. Dan wordt het voor je gesigneerd én volgekrabbeld. Die schutbladen zijn er niet zomaar, hè? En ben je tekenaar: voor zondag is er nog plek om bij de StripSter stand aan te schuiven! Heel graag tot ziens in Houten.
De Stripdagen (25 & 26 september) - Expo Houten - Meidoornkade 24 - 3992 AE Houten (nl)

Geen opmerkingen: