20 oktober 2012

Aloys Oosterwijk terug in Eppo met Cor Morelli

Aloys Oosterwijk is weer terug in Eppo stripblad met Cor Morelli, de serie over de verlopen politie-inspecteur die van 1984-1996 verscheen in o.a. de stripbladen Robbedoes, Eppo en Sjosji. In Eppo nr. 21 (tot 1 november in de winkel) staat het tweede en laatste deel van de nieuwe (14e) aflevering van Morelli's Open Dossiers: Code 1649.
Deze foto's van Aloys Oosterwijk stonden in Eppo nr. 20 (4 okt. 2012) en zijn door mij gemaakt. Klik op de afbeeldingen voor een groter formaat.
Foto bij het artikel 'De terugkeer van een oude held', over Aloys Oosterwijk en Cor Morelli, in Eppo nr. 20. Striptekenaar/illustrator Kees de Boer reageerde op Facebook: 'Die lichtbak is geen lichtbak. Het is een gat in de tafel die is uitgesleten door het harde werken. Die fohn is geen fohn. Het is een straalkacheltje voor koude dagen. Die spiegel is geen spiegel. Het is gezelschap. Zo slijt een striptekenaar zijn dagen.' (foto: Robin Schouten)
Aloys Oosterwijk in zijn atelier in Amsterdam, op 29 augustus 2012. Deze foto stond gedeeltelijk op pagina 2 van Eppo nr. 20 (foto: Robin Schouten)

Geen opmerkingen: