26 maart 2020

Eppo 4-FREE - Gratis strips!

Eppo 4-FREE #1 met Elsje (Valkema en Hercules)
In deze vreemde tijden zitten we noodgedwongen thuis vanwege de coronacrisis. Gelukkig is er nu ook tijd om wat meer strips te lezen. Daarom is Eppo Stripblad een initiatief gestart om naast het tweewekelijkse blad ook nog wat extra's te bieden: Eppo 4-FREE.

Eppo zal de komende vier weken uit haar archief putten van meer dan 14.000 pagina's en daaruit een selectie maken van de beste strips en artikelen vanaf 2009, aangevuld met strips die nog niet eerder in het blad zijn verschenen (zoals Snippers van Aimée de Jongh).
Om de dag verschijnt er een Eppo 4-FREE met 36 pagina's die je op je computer, tablet of telefoon kunt lezen. Deze Eppo is gratis voor iedereen die van strips houdt. Je hoeft je alleen maar te abonneren via een inschrijflink op de site van Uitgeverij L. Je krijgt dan elke twee dagen (behalve in het weekend) de Eppo 4-FREE in je mailbox.

Inmiddels staan er drie nummers van Eppo 4-FREE online met ook oude afleveringen van De boekenkast van..., de rubriek die ik sinds 2009 voor Eppo schrijf. Ik zet ze op een rijtje met linken naar de nummers.
In nummer 1 staat De boekenkast van... Gerrit de Jager (uit Eppo 1, 2014), nummer 2 heeft De boekenkast van... Toon van Driel (uit Eppo 14, 2010) en nummer 3 wordt opgevrolijkt met De boekenkast van... Remco Polman (uit Eppo 24, 2012). Veel leesplezier. En blijf gezond.

Eppo 4-FREE #3 met op de cover Asterix (I.M. Uderzo)

Geen opmerkingen: