01 juni 2010

Stripdagen Haarlem met StripSter (5 & 6 juni)

Komend weekend, op 5 en 6 juni is het weer zover: de Stripdagen Haarlem. De tiende editie (met als thema Oosteuropese strips) van een van de leukste stripfestivals van Nederland wordt traditiegetrouw gehouden op en rondom de Grote Markt, in het centrum van Haarlem. Ook worden er weer allerlei exposities gehouden en andere leuke activiteiten. Het programmaboekje kun je via deze link downloaden.
En StripSter is er ook deze keer weer bij! De stripwebsite voor Nederlands en Vlaams striptalent heeft een volledige stand gekregen, en dus ook voldoende ruimte voor tekenaars. In ieder geval komen Hans Verbeek, Martin van der Schuijt, Waldo van Gheluwe en Rob Eikenaar. De lijst met tekenaars zal waarschijnlijk nog wel groeien de komende dagen. Als je interesse hebt om ook gezellig bij StripSter aan te schuiven, geef je dan op door een e-mail te sturen.
Ook kun je een bericht achterlaten op het StripSter Forum. Kijk daar de komende dagen in ieder geval op om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.
De StripSter stand stand kun je vinden op de Small Press beurs rondom het standbeeld van Laurens Janszoon Coster op de Grote Markt, pal tegen de kerk aan. Klik op de plattegrond voor een groter formaat. StripSter heeft standnummer 57. Graag tot ziens!
Voor alle informatie over de Stripdagen Haarlem, kijk op www.stripdagenhaarlem.nl.

Geen opmerkingen: