15 augustus 2010

Spanje-Special op StripSter (11 sept.)

De stripwebsite StripSter viert op 11 september feest met een Spanje-Special! Met bijdragen van grote Spaanse striptekenaars, zoals José Luis Munuera, Alfonso Zapico en Chema García. Tevens zal initiatiefnemer Santiago Martin een overzichtsartikel verzorgen over hedendaagse Spaanse strips en striptekenaars. “Het stuk gaat voornamelijk over jonge striptekenaars die geboren zijn in de jaren 60/70 en ooit klassieke tekenaars als Francisco Ibáñez, Manuel Vázquez (de zogenoemde Bruguera-school) en Javier Mariscal als voorbeeld hadden.”
Aan alle striptekenaars: ook jullie zijn uitgenodigd om bijdragen over Spanje op te sturen. Wat betekent Spanje voor je? Ben je ooit in España geweest? Heb je 'n stripmening over het Iberisch Schiereiland? Ga aan de slag en laat je fantasie de vrije loop. De deadline voor het sturen van je bijdrage (naar strips@stripster.nl) is woensdag 8 september. Un saludo!
Op het StripSter Forum bij España-Special Week 11 sept. houdt Santiago Martin je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen. En schroom niet om daar zelf ook een reactie achter te laten.

Geen opmerkingen: