28 oktober 2010

Ga mee met de Strip-trein (en ontmoet striptekenaars)

Op 2 november verschijnt het eerste nummer van het nieuwe stripmagazine Por Dios. Speciaal voor deze gelegenheid rijdt er op die dag de Strip-trein. In samenwerking met NS vertrekt op dinsdagochtend om 8.38 uur een groot gezelschap vooraanstaande stripmakers vanaf Amsterdam naar Maastricht en weer terug. In de speciale Por Dios coupé kan ook publiek terecht voor handtekeningen, foto’s en natuurlijk een gratis Por Dios.
De Por Dios coupé is de eerste coupé van het tweede deel van de trein. Uiteraard niet te missen door de uitbundige aankleding met stripfiguren voor de ramen. In het reisgezelschap bevinden zich onder andere Romano Molenaar, Jorg de Vos, Martin Lodewijk, Carry Brugman, Eric Heuvel, Gerben Valkema, Uco Egmond, René Leisink, Minck Oosterveer, Jan Dirk Barreveld, Pieter Hogenbirk, Daniel van den Broek, Herman Roozen, Fred de Heij, René Uilenbroek, IJsbrand Oost, Gerard Leever, Frank Jonker en Marq van Broekhoven.
Check via internet op welke stations de Strip-trein (2 november, 8.38 uur: van CS Amsterdam – CS Maastricht  - CS Amsterdam) stopt, zodat je weet wanneer je kunt instappen en je favoriete striptekenaars kan ontmoeten.

Geen opmerkingen: