08 december 2010

Jan Vriends: Creatieve tips in Hoe verzin je het?

In Hoe Verzin je het? legt striptekenaar Jan Vriends uit hoe creativiteit werkt, hoe je het kunt bevorderen en wat je eraan hebt. Het boek staat vol leuke oefeningen, praktijkvoorbeelden en interviews met mensen uit andere beroepsgroepen zoals bijvoorbeeld filmproducer Els Vandevorst, neurobioloog Jeroen Geurts, en bioloog Midas Dekkers.
Jan: “Ik leer je op een originele manier out-of-the-box denken en op een nieuwe manier invulling te geven aan bijvoorbeeld denktanks. En er staan handige tips in om bijvoorbeeld net iets beter te spreken in het openbaar, te fotograferen en te tekenen. Lees hier meer over de inhoud.
Hoe verzin je het? heeft 160 pagina's, is rijkelijk door mij geïllustreerd en uitgevoerd met een dikke foamcover. Koop het (of vraag ernaar) bij je boekhandel, of bestel het bij mij. Maak (per boekje) € 14,95 over op reknr. 523014988 t.n.v. Jan Vriends in Helmond o.v.v. je naam en adres. Wil je er een persoonlijke opdracht in, stuur me dan een  mailtje met je wensen.”
Op zaterdagmiddag 18 december signeert Jan Vriends zijn boek van 12 tot 15 uur in boekhandel De Ganzenveer, Oude Aa 49-51 in Helmond.

Geen opmerkingen: