20 december 2010

Nominaties voor de Stripschapprijzen 2011

Zoals iedereen inmiddels weet zijn De Stripdagen verhuisd van Houten naar Gorinchem en van september naar...maart! Dat betekent voor de Stripschapprijzen dat Het Stripschap graag wil weten welke nominaties jullie willen insturen voor: De Stripschapprijs, De P. Hans Frankfurtherprijs voor Bijzondere Verdiensten en Album van het jaar in de volgende categorieen: Nederlands Jeugd, Nederlands Literair, Nederlands Avontuur en Vermaak, Buitenlands en Productie.
Wat betreft Album van het jaar gaat het om de periode tussen 1 juni 2010 tot 1 januari 2011. Momenteel wordt een nieuwe commissie samengesteld onder voorzitterschap van Ger Apeldoorn, die de definitieve nominaties en winnaars zal aanwijzen.
Op de foto zie je striptekenaar Minck Oosterveer (Ronson Inc., Trunk, Nicky Saxx, Zodiac) tijdens de Stripdagen 2010. Als je op Facebook zit kun je  hier nog meer mooie foto's van Erwin Suvaal uit deze serie zien.
Je nominaties voor de Stripschapprijzen mag je vóór 1 januari 2011 sturen naar info@stripschap.nl. Veel succes en namens Het Stripschap bedankt!

Geen opmerkingen: