08 maart 2010

Draw & Shoot - Fotoboek Nederlandse Stripmakers


Bijna 3 jaar na het uitkomen van hun eerste huzarenstuk ‘Draw & Shoot - Een fotoboek met Belgische stripauteurs’ stelden Jan Magito en Karin Ceulemans tijdens de afgelopen Stripbeurs Breda op 6 & 7 maart de Nederlandse versie voor van Draw & Shoot. De subtitel luidt dit keer: ‘Een fotoboek met Nederlandse Stripmakers’.
Hierboven de kaft van het winkelexemplaar. Klik erop voor een groter formaat.
Jan en Karin hebben 11.000 (!) kilometer in Nederland rondgereden. Meer dan 70 stripmakers en stripmaaksters, waaronder de grootste namen, werden op een digitaal geheugen vastgelegd.
Het boek telt 152 bladzijden, 2 per auteur, A4, full colour, met foto van de auteur(s) langs de ene, en verrassende staaltjes van tekenkunst aan de andere kant. Bijna alle tekeningen en strips zijn speciaal voor het boek gemaakt !
Het boek zal na 7 maart verkrijgbaar zijn voor de prijs van € 29,95 in de betere stripzaak of internetwinkel, en bij Jan en Karin zelf op verschillende stripbeurzen.
Bezoek ook hun website, met veel info en beeld: www.jakari.be.

Draw & Shoot tour 2010
Jan en Karin werden al uitgenodigd voor de volgende stripbeurzen: Arnhem, 17 april; Knokke, 9 mei; Kampen, 21 augustus; Valkenswaard, 28-29 augustus en Houten, 25 september. Kijk voor updates op www.jakari.be.

Geen opmerkingen: